// ALTID FRI FRAGT / Økologiske, bæredygtige og GOTS certificerede tasker

Bæredygtig taske – bæredygtig livsstil

Bæredygtig taske – Bæredygtig livsstil

Mange af os vil gerne forsøge at have en bæredygtig livsstil. Vi køber økologiske agurker og bruger ikke skyllemiddel. Men hvad med vores tøj og accessories? Tænker vi over, hvordan de er blevet lavet? Hvilke stoffer der er blevet brugt til at producere vores tøj? Eller hvordan de mennesker, der har lavet det, har haft det? Ikke særlig tit vel.

Men det skal der laves om på!

Hos Tintok går vi meget op i, hvordan vores produkter bliver lavet. Og vi går lige så meget op i, hvilke materialer, der bliver brugt til dem. Det er nemlig vigtigt for os at gøre det muligt for forbrugeren at handle bæredygtigt. Og det skal være let at finde ud af, om produkterne er bæredygtige. Derfor har vi KUN bæredygtige produkter. Og vi sørger for at processen er så gennemsigtig som muligt. Derfor kan du roligt købe en bæredygtig taske hos Tintok.

Så kan du handle både økologisk og bæredygtigt uden at skulle undersøge hele processen selv.

Bæredygtig taske med en lang levetid

Når du køber en oversize taske hos Tintok, får du en bæredygtig taske, som ikke bare er produceret af GOTS certificerede materialer, men som også er produceret med et langt liv for øje. Vores kanvas tasker er lavet af smuk og slidstærkt 100 % økologisk bomuld, som bare bliver smukkere med tiden og din personlige patina.

Vores tasker er designet med slow fashion som grundide. Det er tanken, at taskernes design er langtidsholdbart, så de ikke går af mode med næste års kollektion. Ved at bruge den samme taske flere år i træk og til mange forskellige formål, gør du dit for at nedbringe vores fælles forbrug. Tak for det.

GOTS certificeret er godt for miljø og mennesker

Når vi siger om vores produkt, at det er en bæredygtig taske, så betyder det bæredygtig på alle planer. Vi har brugt lang tid på at finde frem til de rigtige samarbejdspartnere til at producere vores tasker. Og vi bruger udelukkende GOTS certificerede materialer.

GOTS certificeringen betyder, at materialerne til vores tasker aldrig har været i berøring med skadelige stoffer. De er blevet fuldt fra bomuldsfrø og hele vejen til taske. De medarbejdere, der producerer materialerne, og til sidst vores bæredygtige taske, har gode vilkår på arbejdspladsen, og de får nok i løn til, at de kan sende deres børn i skole. Det er bare bæredygtigt på så mange planer.

Tintok