// ALTID FRI FRAGT / Økologiske, bæredygtige og GOTS certificerede tasker

Perfekt pusletaske til mor

Gots certificeret bæredygtig khaki kanvas taske som kan bruges til pusletaske

Perfekt pusletaske til babys mor

Når man går på barsel, kan det godt føles som om, man skal have baby og pusletaske og barnevogn og skiftetøj og sutteflaske og snack til mor med overalt, hvor man går. Plus alt det løse, som man også lige skal huske at have med – just in case.

Derfor er det heldigt, at du kan få de smukke tasker fra Tintok, som er perfekte at bruge som pusletasker. Tag bare vores Rima model i lækker bomulds canvas for eksempel. Med denne taske kan du have både bleer og skiftetøj og baby med og stadig ligne en million.

Den kan godt være smuk, selvom den er praktisk

Den store, rummelige taske kan indeholde snart sagt hvad som helst. Med de store hanke, kan du have pusletasken over skulderen, og så er tasken let at finde ned i for at finde babys sut eller en kiks eller måske din mobil.

En pusletaske kan godt komme til at se lidt kluntet ud, men det er ikke noget problem med vores Rima taske. Den er syet til at være rummelig, så det føjer bare mere skønhed og patina til den lækre canvas taske at blive godt brugt. Vores tasker er produceret i slidstærkt og hårdført 100 % økologisk bomuld. Så de holder med garanti længe nok til at få den fineste autentiske patina.

Én taske flere muligheder

Når du engang i mellem kan lade baby være hos andre, eller måske er din barsel slut, så kan du tage din Tintok taske i brug som almindelig carry-all. Du kan helst sikkert få plads til både bærbar, madpakke og en ekstra ble, hvis det stadig er relevant.

Noget af det fede ved Rima tasken fra Tintok er, at den kan det hele. Den kan være praktiske gris, og den kan være den stilfulde prinsesse. Med sit minimalistiske design, og de smukke farver den kommer i, er det en langtidsholdbar taske, som bliver ved med at være på mode.

Du kan altså sagtens nøjes med én taske til flere formål, hvis du investerer i en taske fra Tintok.

Og så er den bæredygtig på flere plan

Vi går meget op i, at vores tasker er produceret på en bæredygtig måde. Derfor er alle vores materialer GOTS certificerede. På den måde kan du være sikker på, at de mennesker, som har produceret din taske, har gode og sunde arbejdsforhold. Samtidig er alle materialer naturligvis helt økologiske.

Tintok