Om os

Vores bæredygtige rejse

Bag Tintok står vi, Maria og Martin, og vi ønsker at sprede budskabet om et univers, med bæredygtige, slowfashionmade produkter som omdrejningspunkt. Heraf opstod Tintok.

Tintok ́s kollektion består kun af 100% GOTS certificerede produkter, som er designet med kærlighed og uniqueness i den bedste kvalitet og med det lækreste design, uden at gå på kompromis med noget. Vi går kun ind for kvalitet fremfor kvantitet. Vi er begge meget dedikerede, passionerede og nærværende i hele forløbet fra idé til endeligt produkt.

Vores produkter er alle et alternativ til hurtigt skiftende trends og fast fashion.

Vi har omhyggeligt udvalgt alle vores leverandører, baseret på disse etiske bæredygtige værdier, der alle lever op til FN ́s verdensmål omkring bæredygtighed.

Af samme grund er alle vores produkter altid produceret med omtanke for miljø, mennesker og dyr.
Vi har valgt, at samarbejde med få, gode og certificerede fabrikker, som deler de samme værdier som os, og som ikke går på kompromis med kvalitet, miljø eller arbejdsforhold.

Vores grundkerne er et løfte til vores kunder om, at ved at investere i Tintok, får de et produkt, der er holdbart, af høj kvalitet og i et tidløst design.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.