// ALTID FRI FRAGT / Økologiske, bæredygtige og GOTS certificerede tasker

Totebag – tasken der kan alt

Rima canvas tote bag rose GOTS certificeret model

Perfekt pusletaske til babys mor

Hvis du også hører til den kategori af kvinder, der har alt for mange tasker, så er det nok fordi, du føler, at ikke alle tasker kan det samme. Nogle tasker er perfekte til byturen, mens andre er perfekte til weekendturen eller shoppeturen.

Med en lækker tote bag fra Tintok, kan du roligt skaffe dig af med alle dine andre tasker. Vores Tira tote bag dækker alle dine behov, og løser dem problemfrit og naturligt. Tasken kan rumme alt fra flade skiftesko, over tandbørste til dine lækre nye indkøb. Og den gør det på en ultra fin og elegant måde.

Når du ikke kan begrænse dig

Kender du også det med, at man lige skal have den her med og hvad nu, hvis jeg får brug for vand, mens jeg er ude? Så må jeg også hellere tage en flaske vand med. Og så kan det også være, at jeg får brug for denne her. Begrænsningens kunst kan være svær.

Med en Tira oversized tote bag behøver du ikke engang prøve at begrænse dig. Der er plads til alt, hvad du kan tænke dig til, at du måske får brug for. Så du kan være forberedt på enhver situation.

Smuk og praktisk på én gang

Vores praktiske canvas tote bag er ikke bare praktisk, den er også smuk og stilfuld med sit underspillede, minimalistiske design. Tasken kan bæres både over skulderen og som cross body, så du kan have den med, ligesom du har lyst til.

Hos Tintok går vi meget op i, at vores materialer er slidstærke og holdbare samtidig med, at de er smukke og i virkelig god kvalitet. Derfor kan du være sikker på at få en af de lækreste tasker på markedet, hvis du investerer i en tote bag fra Tintok.

Og så er den bæredygtig

En af de vigtigste grunde til, at vi går meget op i kvaliteten af vores materialer og vores design er, at det er vigtigt for os, at vores produkter kan holde i mange år. Det er vores håb, at flere vil beholde en god trofast taske fremfor at købe en ny hvert år.

Vi bruger kun GOTS certificerede materialer, for på den måde sikrer vi os, at vores tasker at produceret på en bæredygtig måde og, at de mennesker, der står bag produktionen, har gode arbejdsvilkår. Vores tote bags er selvfølgelig lavet af 100 % økologisk bomuld.

Tintok