4.8 PÅ TRUSTPILOT 1-2 DAGES LEVERING

4.8 PÅ TRUSTPILOT 1-2 DAGES LEVERING

Smukke tasker

Smukke og veldesignede bæredygtige tasker


Hvem vil ikke gerne have en lækker, smuk og bæredygtig taske? Det vil vi i hvert fald gerne. Derfor har vi lagt os i selen for at designe smukke, stilfulde og bæredygtige tasker, som er utroligt anvendelige til snart sagt hvad som helst. Mom bag, sport, indkøbsturen eller byturen. You name it – vores oversize tasker kan klare det.

Langtidsholdbart design og slow fashion


Som resten af modebranchen vil vi gerne designe noget, der holder. Vi er bare gået et skridt videre, og har designet vores tasker, så de holder længe – meget længe. Faktisk har vi designet vores tasker, så de kan holde så længe, at de kan gå i arv.

Det er vores holdning, at et bæredygtigt produkt ikke kun er produceret bæredygtigt, men at det også skal kunne bruges bæredygtigt. At det skal holde godt og længe, så vi ikke skal købet nyt, nyt, nyt. På den måde sparer vi jorden for de ressourcer, der går til at producere nyt, når vi smider det gamle ud.

Der er et udtryk for det. Det hedder slow fashion. Altså mode, som holder længe, og som ikke bliver skiftet ud hvert år med den nyeste kollektion. Vi går ind for slow fashion og langtidsholdbart design.

Bæredygtighed for the win


Alle vores tasker er produceret af GOTS certificerede materialer. Det er de, fordi en GOTS certificering sikrer dig, at både tekstilet og de mennesker, der har bearbejdet det, er blevet behandlet ordentligt og aldrig har været i kontakt med skadelig kemi og andre farlige stoffer under produktionen.

Vi har knoklet hårdt for at finde de helt rigtige leverandører og producenter til vores produkter. For kun det bedste er godt nok til os og vores kunder. Derfor kan du være helt sikker på, at vores bæredygtige tasker består af 100 % økologisk bomuld og er blevet produceret under de bedste forhold. Fra det lille bomuldsfrø over farvning til syning og fragt.

Det er vigtigt for os, at de mennesker, der arbejder med vores produkter, har det så godt som muligt. Også her viser GOTS certificeringen sig fra sin gode side. For at få certificeringen, er der nemlig en masse strenge krav, som den enkelte fabrik skal overholde. Det gælder blandt andet lønnen og de almene vilkår på arbejdspladsen. Lønne skal eksempelvis være høj nok til, at medarbejderne har råd til at sende deres børn i skole.

Tintoks bæredygtige tasker hjælper dig med at tage ansvar.

Efterlad en kommentar

GÅ ALDRIG GLIP AF NOGET

BLIV MEDLEM AF NYHEDSBREVET

Modtag spændende nyheder og tilbud samtidig med at du automatisk deltager i lodtrækning om en valgfri taske hver måned. 

Vi finder hver måned 5 heldige vindere!

Kurv

Ikke flere produkter tilgængelig for køb

Din kurv er tom

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods