4.8 PÅ TRUSTPILOT 1-2 DAGES LEVERING

4.8 PÅ TRUSTPILOT 1-2 DAGES LEVERING

Unisex crossover taske

Hos Tintok finder du tasken, der både kan bruges af kvinder og af mænd. For hvorfor er det egentlig kun kvinder, der kan gå med taske? Mænd kan lige så godt have brug for at tage flere ting med sig, end de kan have i lommerne.

Derfor er det heldigt, at du her kan finde den lækre og stilfulde Tira oversized crossover taske, som passer perfekt til både mænd og kvinder.

 

Tasken der kan det hele

Som vores andre tasker, kan vores oversized triangle taske bruges til det hele. Du kan bruge den som indkøbsnet, pusletaske og som en lækker gå-i-byen-taske. Tasken er syet med lækkert foer, en lomme og lynlås, så du kan holde styr på dine mindre sager.

Med vores crossover tasker kan du både bære taskerne over den ene skulder, hvor den hurtigt kan tages af igen. Du kan også bære dem som en crossover, hvor du tager hanken over hovedet, så tasken sidder på tværs af din overkrop. Deraf betegnelsen ”cross-over”. Når du bærer tasken på tværs af kroppen, bliver det lidt lettere at bære den uden, at du bliver helt skæv i kroppen, hvis tasken er lidt tung. Og så ser det jo bare supersmart ud.

Lækker og bæredygtig

Hos Tintok gør vi meget ud af, at vores tasker ikke bare er lækre og i virkelig god kvalitet. Det er også vigtigt for os, at vores tasker er bæredygtige. Derfor sørger vi for, at vores tasker er produceret af bæredygtige materialer på bæredygtige måder. Vores tasker er alle GOTS certificerede hvilket betyder, at de er lavet af bæredygtige og økologiske materialer og, at de er lavet af mennesker, som arbejder under ordentlige forhold.

Vi går ind for lang levetid på vores produkter, så derfor vil du også opleve, at vores tasker er af en virkelig holdbar og robust kvalitet. På den måde kan de holde længe, og de bliver kun lækrere af at blive brugt og samle autentisk patina.

Når du køber en crossover taske hos os, får du derfor en taske, som både er af virkelig lækker kvalitet, og som følger moden, altid. Vores tasker er nemlig designet i et klassisk og langtidsholdbart design, som gør, at de ikke går af mode lige med det første. Du har naturligvis altid muligheden for at peppe din taske op med batches eller strygemærker, hvis du vil give den et andet look. Brug din taske til at udtrykke din personlighed.

Efterlad en kommentar

GÅ ALDRIG GLIP AF NOGET

BLIV MEDLEM AF NYHEDSBREVET

Modtag spændende nyheder og tilbud samtidig med at du automatisk deltager i lodtrækning om en valgfri taske hver måned. 

Vi finder hver måned 5 heldige vindere!

Kurv

Ikke flere produkter tilgængelig for køb

Din kurv er tom

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods