4.8 PÅ TRUSTPILOT 1-2 DAGES LEVERING

4.8 PÅ TRUSTPILOT 1-2 DAGES LEVERING

Stilfuld og alsidig kanvas taske

Stilfuld og alsidig kanvas taske


Kender du det, når man bare mangler den der taske, der kan være alt det i, man skal have med? Enten er tasken for lille, eller også er den alt for stor. Hos Tintok har vi tasker, som passer perfekt i størrelsen, uanset hvad du skal have med. Indrømmet – din kæleelefant kan nok ikke være i en af vores tasker, men hvis du har en lille hund, kan du sagtens have den med i vores stilfulde og slidstærke kanvas tasker.

Især til studie eller arbejdsbrug er vores tasker super gode. Der er plads til både bøger og lap top, og så kan der ovenikøbet også være plads til en tandbørste og et ekstra sæt tøj, hvis du skal overnatte ude lige efter skole.

Brug for eksempel vores Rima canvas taske som skoletaske eller til at fragte bleer og pusleunderlag i. Vores Tira oversized triangle taske passer perfekt til at sætte over styret på barnevognen. Så kan den hænge der og give dig adgang til alle dine sager, mens du er på tur med junior.

Vores kanvas tasker er lavet af utroligt slidstærkt og holdbart 100 % økologisk bomuld, og de får den smukkeste patinering, når de bliver brugt. Jo flere forskellige formål, du bruger kanvastasken til, jo smukkere bliver den.

Stærk og bæredygtigt design


Vi tror på bæredygtighed i alt lige fra design over det lille bomuldsfrø til produktion af selve tasken. Derfor er vi også meget bevidst om at designe tasker, der holder både stilmæssigt og funktionsmæssigt. Vores tasker er stilfulde og enkle i designet og skabt af lækkert kraftigt kanvas eller fløjl i smukke klare eller douce farver. Taskerne kan på den måde holde sig trendy år efter år, og du har mulighed for at pimpe din taske op med pins, brocher eller strygemærker, hvis du vil have lidt mere spræl. Pins og brocher kan jo tages af igen, hvis du vil tilbage til din smukke ensfarvede taske.

Lækker med god samvittighed


Alle vores tasker er produceret af GOTS certificeret bomuld. Det betyder at hele processen fra frø til taske er underlagt nogle skrappe krav til, hvilke kemikalier man må bruge, og hvilke vilkår arbejderne har på fabrikkerne. På den måde kan du få en lækker kanvas taske og gå med den i sikker forvisning om, at den er og bliver bæredygtig. Så føl du dig bare lækker både inden i og udenpå med din nye bæredygtige taske. 

Efterlad en kommentar

GÅ ALDRIG GLIP AF NOGET

BLIV MEDLEM AF NYHEDSBREVET

Modtag spændende nyheder og tilbud samtidig med at du automatisk deltager i lodtrækning om en valgfri taske hver måned. 

Vi finder hver måned 5 heldige vindere!

Kurv

Ikke flere produkter tilgængelig for køb

Din kurv er tom

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods