4.8 PÅ TRUSTPILOT 1-2 DAGES LEVERING

4.8 PÅ TRUSTPILOT 1-2 DAGES LEVERING

Lækker, trendy og bæredygtig shopper

Lækker, trendy og bæredygtig shopper


Som man kan høre på navnet, er en shopper egentlig fra starten tænkt som et indkøbsnet i en lækker forklædning. Men en shopper taske er bare så meget mere end det. Din shopper kan sagtens bruges til at fragte dine indkøb på en bæredygtig og trendy måde, men den kan også bruges som din hverdagstaske til både job og studie. Og den kan bruges, når du lige skal have et ekstra sæt tøj og en tandbørste med til en overnatning hos kæresten eller veninden.

Faktisk er vores bæredygtige shopper også perfekt, hvis du skal på stranden. Der er rigeligt plads til badetøj og håndklæde. Ligesom der også sagtens kan være plads til træningstøj og sko, når du skal i fitnesscentret.

Det kan også være, at du står og skal have al juniors overtøj og skiftetøj med hjem fra institutionen. Og vupti, så er den lækre og robuste Tintok shopper endnu engang perfekt til opgaven. Den kan virkelig rumme meget, og fordi den er lavet i et utroligt slidstærkt og robust materiale, er den perfekt til både de lette og de lidt hårdere opgaver. Tænk lige over, hvad en omgang bøger og en laptop vejer. Det er slet ikke noget problem for en shopper fra Tintok.

Hvis du ved, at du skal bære noget meget tungt, kan du overveje, om du skal have vores Tira oversized triangle canvas taske, som kan bæres cross body. Ellers har vi også vores lækre Rima canvas taske, som er bedst over skulderen.

Shop med god samvittighed


Uanset hvilken shopper du vælger, kan du være helt sikker på, at du kan købe den, og bruge den lige så meget du vil, med helt god samvittighed. Alle vores tasker er nemlig lavet af GOTS certificeret tekstil. Det vil sige, at produktionen har været nøje overvåget fra bomuldsfrø til færdig taske.

GOTS certificeringen sikrer, at både produktionen af stoffet og den færdige shopper er sket på en bæredygtig måde for både miljø og medarbejdere. Der er ikke brugt skadelige stoffer og kemi i hverken tekstilproduktion eller farvning, og de mennesker, der har været involveret i processerne, der skal til for at lave en taske, har hele vejen igennem haft gode vilkår.

De medarbejdere, der arbejder med GOTS certificerede produkter, får mere i løn, så de kan sende deres børn i skole, og de har ordnede forhold på arbejdspladsen. Så du kan have god samvittighed med en Tintok shopper.

Efterlad en kommentar

GÅ ALDRIG GLIP AF NOGET

BLIV MEDLEM AF NYHEDSBREVET

Modtag spændende nyheder og tilbud samtidig med at du automatisk deltager i lodtrækning om en valgfri taske hver måned. 

Vi finder hver måned 5 heldige vindere!

Kurv

Ikke flere produkter tilgængelig for køb

Din kurv er tom

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods