4.8 PÅ TRUSTPILOT 1-2 DAGES LEVERING

4.8 PÅ TRUSTPILOT 1-2 DAGES LEVERING

Simple living - en livsstil

Når simple living er en livsstil


Er du til minimalisme og få ejendele, eller kan du bare godt lide det, når dine ting er enkle, simple og smukke at se på? Måske er det gået op for dig, at du ikke vil være med til det overforbrug af ting, vi er midt i, og så vil du gerne investerer i det, du køber, så det er god kvalitet, der kan holde i mange år.

Uanset hvad der er grunden, er vores tasker fra Tintok lige det, du søger. De er smukke og enkle i deres udtryk, og så er de skabt med bæredygtighed som et grundvilkår gennem hele processen fra design til færdig taske.

Med en af vores tasker får du en taske, som kan følge dig resten af livet. Den er designet, så den bliver ved med at være trendy, og den er produceret i et materiale, som er slidstærkt og utroligt holdbart. Den bliver bare smukkere med årene og jo mere du bruger den. På den måde kan du med god samvittighed købe en af vores tasker velvidende, at du ikke behøver købe en ny taske lige foreløbig.

Lev med tanke på de næste generationer


Hos os i Tintok er bæredygtighed et bærende vilkår i alt, hvad vi laver. For vi ved, at vores børn skal leve i den verden, vi efterlader os. Derfor er det vigtigt for os at finde måder, hvorpå vi kan fortsætte med at have gode liv samtidig med, at vi hjælper mennesker andre steder i verden til det samme, og passer på miljøet ved samme lejlighed.

Alt dette kan du være med til at sikre, hvis du er opmærksom på, hvad du køber, når du køber nyt. Hos Tintok har vi brugt mange kræfter på at finde de helt rigtige leverandører og producenter til vores produkter. Så vi kan stå 100 % inde for bæredygtigheden af vores tasker.

Shop med god samvittighed


Derfor er alle vores produkter GOTS certificeret. Det vil sige, at både leverandører og producenter er underlagt nogle strenge krav i forhold til miljø og social ansvarlighed. Vi kan derfor være sikre på, at vores tasker er produceret uden at komme i kontakt med skadelige stoffer og, at vores samarbejdspartnere sørger for ordentlige arbejdsvilkår for de mennesker, der skaber vores produkter. Eksempelvis får de nok i løn til, at de kan sende deres børn i skole. Simple living stiller store krav – og vi møder dem alle.

Efterlad en kommentar

GÅ ALDRIG GLIP AF NOGET

BLIV MEDLEM AF NYHEDSBREVET

Modtag spændende nyheder og tilbud samtidig med at du automatisk deltager i lodtrækning om en valgfri taske hver måned. 

Vi finder hver måned 5 heldige vindere!

Kurv

Ikke flere produkter tilgængelig for køb

Din kurv er tom

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods