4.8 PÅ TRUSTPILOT 1-2 DAGES LEVERING

4.8 PÅ TRUSTPILOT 1-2 DAGES LEVERING

Stilfuld når du handler

Det er OK at være stilfuld, når du handler


Det bliver dyrere og dyrere at købe plastikposer, når vi er ude at handle. I virkeligheden er det en lille pris at betale for at passe bedre på vores miljø. Men hvis du også er træt af at betale for plastikposerne, og du hellere vil have et godt og bæredygtigt alternativ, så søg ikke længere. Du har fundet svaret.

Tintoks smukke tote bags er perfekte til at rumme alle dine indkøb, og så ser de super godt og tjekket ud imens. Tote bag er en anden måde at sige indkøbsnet eller mulepose. Og det kan uden problemer bruges som sådan.

Det smarte ved vores tote bags er bare, at de også egner sig utroligt godt til meget andet end indkøbsturen. For eksempel passer de perfekt, hvis man gerne vil bruge dem som skoletaske, eller som tasken man tager med frem og tilbage på job. Vores smukke og bæredygtige kanvas tote bags rummer sagtens både lap top og skolebøger plus alt det andet, man skal have med sig i en dametaske.

Smuk og bæredygtig tote bag


Tag for eksempel vores klassiker Rima canvas taske. Den er designet med holdbarhed og funktion for øje, og den vil vedblive at være trendy i lang tid fremover. Dens minimalistiske design og smukke farver gør, at den ikke går af mode. Den bliver bare smukkere med tiden.

Tira oversized triangle canvas taske kan det samme som Rima, og meget mere. Tira har en lang, bred strop, som gør den super god til at bære cross body. På den måde kan du lettere bære en tung taske, uden at du bliver helt skæv i kroppen.

Alle vores produkter er økologiske og lavet af lækkert kraftigt bomuldskanvas eller -fløjl i smukke, tidløse klare eller douch farver.

Økologi og gode arbejdsforhold


Bæredygtighed er vigtigt for os. Derfor har vi også bruget meget tid og mange kræfter på at finde de helt rigtige leverandører og fabrikker til at lave vores produkter. Vi abonnerer på udtrykket ”kvalitet fremfor kvantitet”, og det kan du også se, når du besøger vores shop. Vores produkter er alle GOTS certificeret, og det betyder, at du kan være helt sikker på, at de mennesker, der har lavet din taske, har haft gode arbejdsvilkår, og at bomulden er produceret på en miljømæssig ansvarlig måde. Kun det bedste er godt nok for os og for vores kunder.

Efterlad en kommentar

GÅ ALDRIG GLIP AF NOGET

BLIV MEDLEM AF NYHEDSBREVET

Modtag spændende nyheder og tilbud samtidig med at du automatisk deltager i lodtrækning om en valgfri taske hver måned. 

Vi finder hver måned 5 heldige vindere!

Kurv

Ikke flere produkter tilgængelig for køb

Din kurv er tom

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods