4.8 PÅ TRUSTPILOT 1-2 DAGES LEVERING

4.8 PÅ TRUSTPILOT 1-2 DAGES LEVERING

Økologiske tasker

Hos Tintok er det vigtigt for os, at vi ikke belaster miljøet med vores produkter. Derfor finder du kun bæredygtige tasker i vores sortiment. For os betyder ”bæredygtig” ikke kun, at produktet er økologisk, det betyder også, at det er blevet produceret af materialer, der er fri for kemi, og at det er blevet produceret på en måde, så hverken arbejderen eller miljøet tager skade.

Derfor går vi meget op i at være sikre på, hvilke materialer der bliver benyttet til vores produkter. Ligesom vi gør meget ud af at samarbejde med producenter, som tager deres ansvar seriøst, og som giver deres medarbejdere ordentlige forhold. De sørger også for, at der er et velfungerende rensningsanlæg de steder, hvor der bliver ledt spildevand tilbage ud i naturen.

Bæredygtig for dig, for miljøet og for arbejderen

Vi gør vores til at skabe nogle bæredygtige tasker, så du kan købe dem med god samvittighed. Og så du slipper for at skulle gøre det hårde arbejde med at undersøge for indholdsstoffer og arbejdsforhold. Det har vi alt sammen styr på for dig.

Når du køber en bæredygtig taske fra Tintok, kan du altså være sikker på, at den er bæredygtig for dig og for miljøet både der, hvor du bor og der, hvor tasken er lavet. Og du kan være sikker på, at den er lavet uden fare for medarbejderne. Der er ingen skadelig kemi eller andre stoffer, som arbejderne har været i kontakt med, mens de producerede din taske. Der er også krav om eksempelvis ventilation og ordentligt lys på arbejdspladserne.

GOTS-certificerede tasker

Alle vores tasker er GOTS certificerede. GOTS står for Global Organic Textile Standard, og er din garanti for, at din taske er produceret efter alle kunstens bæredygtige regler. GOTS certificeringen garanterer dig, at den vare, du køber, er fri for kemi og er 100 % økologisk.

GOTS certificeringen stiller store krav, og gives kun til virksomheder og produkter, som sørger for, at deres medarbejdere har ordentlige arbejdsforhold, hvor de ikke tvinges til at håndtere skadelige stoffer, og hvor de har pauser og en ordentlig løn. Ligeledes er det et krav, at der bliver taget ansvarligt hånd om spildevand, så dette ikke forurener lokalområdet.

GOTS certificeringen er altså din garanti for høj miljømæssig- og social ansvarlighed hele vejen igennem produktionsprocessen. Fra såning af såsæd til bomulden, over farvning og syning af produkterne til de færdige bæredygtige tasker.

Efterlad en kommentar

GÅ ALDRIG GLIP AF NOGET

BLIV MEDLEM AF NYHEDSBREVET

Modtag spændende nyheder og tilbud samtidig med at du automatisk deltager i lodtrækning om en valgfri taske hver måned. 

Vi finder hver måned 5 heldige vindere!

Kurv

Ikke flere produkter tilgængelig for køb

Din kurv er tom

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods